vineri, 1 ianuarie 2010

Serviciu' in folosu' comunitatii

La multi ani oameni buni, (umple-ti spatiul cu ce urari va doriti de la mine).


Imi cer scuze ca nu am postat asta inainte de petrecerea de revelion cum intentionam. Pentru ca alaturi de urari repetate si ras-repetate reflexiv, pentru ca e o responsabilitate sa fim draguti de sarbatori, vine si o inevitabile destrabalare. Si exista efecte secundare. Mahmureli, indragostire, despartire, trezirea din coma peste trei zile fara pic de amintire din momentul trecerii.


Nu pot ajuta cu dragostea sau cu o trezire din coma, dar pot cu mahmureala.
Asadar.... metodele mele testate pentru a evita sau ameliora o mahmureala.

1. Cel mai simplu.... nu bea, dar asta nu e distractiv pentru nimeni.....

2. Inainte de pierderea constiintei, consuma doua analgezice.

3. In timpul consumului complet iresponsabil de alcool (ca altfel, din nou, nu-i distractiv) bea apa si mananca paine prajita sau.... surprize surprize, banane. Merge

4. Dimineata, sau dupa dimineata, cand te trezesti, bea o bere.

5. Favoritul meu, nu iesi din betie.

Acesta este un post deschis, rog opinii, alte metode si voi continua sa adaug.
La multi ani, la multi bani, la prietenii, si multe betii.

Un comentariu:

  1. 1. Nu combina bauturile alcoolice tari intre ele!!!Este cea mai mare greseala.(combinatia whiskey fara nimic si vodca fara nimic si tequilla fara nimic e catastrofala iar gazdei ii va lua o vesnicie sa curete locul pe unde tu ,,ti-ai marcat teritoriul'')

    2.Nu bea pe stomacul gol,te vei face praf sau chiar mai rau vei intra in alte alea :)))

    3.Incearca( pe cat se poate) sa faci pauze destul de dese in timpul petrecerii in care sa iei o gustare sau sa bei o racoritoare,eventual sa mananci o fructa.)

    4.Nu combina alcoolul cu produse de la spice-shop!Vei ajunge lesinat pe canapea inainte de miezul noptii cand petrecerea nici n-a inceput inca.Esential este sa alegi intre cele doua,sau daca nu te poti abtine,consuma bauturi mai usoare si mananca foarte bine :))

    5.O data ce simti ca esti praf nu te apuca sa te zbengui din cale-afara.N-o sa faci decat sa-ti directionezi bautura afara,ceea ce e pacat :))


    Va urma:))

    :*:*

    RăspundețiȘtergere