luni, 1 iunie 2009

pedeapsa capitala

pentru cei ce nu sunt de acord cu pedeapsa capitala va recomand sa cititi mai incolo. poate va iluminati.

inteleg de ce unii oameni nu sunt de acord cu pedeapsa capitala, fie ca sunt pe baza religioasa sau morala, nu e frumos sa omori. da lu ala nu ia zis nimeni? si stiu raspunsul, noi suntem mai buni, nul omoram. fie, dar cum nu omori un om care a violat si omorat copii sa zicem? ce folos mai are nenorocitul asta lumii. si totusi il tinem in viata si ii dam de mancare. stati fratilor un pic, 10% din lume moare de foame, dar noi ne asiguram ca un om care a violat copii, COPII, are de mancare zi de zi? cu ce poate contribui asta societatii?

pedeapsa capitala mi se pare o pedeapsa buna pentru unii oameni, si daca esti religios gandestete asa, nu mai merita sansa la retributie omul asta. trimitel mai repede la Domnu' si il alege el unde tre sa mearga. cel putin mai exista onoare printre criminali pentru ca acesti oameni nu supravietuiesc prea mult in puscarie.

6 comentarii:

  1. da! cam ciudat modul tau de a spune dar si adevarat! insa nu noi decidem cine trebuie sa moara si cine nu. sunt de acord cu tine cand spui ca unii mor de foame si pe altii, criminali, violatori, ii hranim! insa...nu stiu mie mi se pare dura aceasta masura dar parca si buna in unele situatii! nu stiu un subiect ciudat ai mai ales! dar parca tind sa cred ca la ceea ce vezi tu acolo, cred ca inclin sa cred ca e mai bine cu pedeapsa capitala...!

    RăspundețiȘtergere
  2. scotty, sunt de acord cu tine. oamenii astia ar trebui inchisi si infometati. sa-si manance pielea, sa vada ce e aia suferinta. caci nu exista suferinta mai mare decat cea a unui om marcat pe viata...

    RăspundețiȘtergere
  3. neah irine...too brutal...just hang'em!!! like the thieves and cowards they really are!

    As for me...I prefer a shooting-squad :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil ca aceste argumente rationale pe care le expui nu pot invinge sentimentul de "facem ceva rau daca omoram un om orice ar fi facut" a majoritatii-inclusiv a celor care iau deciziile la nivel judiciar. Asa ca populatia activa continua sa plateasca pentru a intretine aceste rebuturi ale societatii. Dezbaterile pe tema asta continua la nivel inalt.. poate lucrurile se vor schimba in viitor- daca oameni cu viziune si responsabilitate preiau stafeta conducerii.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca si cu parca sio trageau in barca. daca si dat drumu si parca a plecat. daca-i suparat, si sa inecat. - in ipoteticul meu daca e tipul si parca e tipa

    RăspundețiȘtergere
  6. Haha..:) well, ipotezele mai aduc speranta

    RăspundețiȘtergere