joi, 16 aprilie 2009

repetitie

in ziua de azi avem -cel putin aparent- multe alegeri in fata, posibilitati nelimitate bla bla bla. lumea e frumoasa s.a.m.d... ai naibii marketing manageri.

oricum, nu ideea principala dar am nevoie de un inceput. ce ma ustura pe greiere e faptul ca un lucru odata facut, pierde din calitate odata repetat, sau prelungit prea mult. si cel mai enervant e ca nimeni nusi da seama.
de ce nu putem lasa ceva la prietenie? de ce nu putem valora ceva de scurta durata, o noapte, o zi, o saptamana pentru ce a fost in loc sa incercam sa prelungim si sa ajungem sa trecem totul ca o amintire dulce amaruie daca nu dea dreptul amara?

Un comentariu:

  1. pt ca omul vrea mai mult...nu se poate opri... MORE MORE MORE asta-i deviza...de ce sa te opresti cand poate poti mai mult...eh daca o dau in bara asta e...dar MAYBE...POATE iese bine...

    asa gandesc oamenii... dar acu intre noi fie vorba..e greu sa incetezi sa faci ceva, atunci cand iti place... fie sport, fie prietena/prieten (cand vrei/crezi ca poti mai mult sau ca poate vrea sa fie cu mine...)

    doamne dati-mi un sinonim pt mult!!! ca nu mai pot sa ma mai repet:P

    Neamtzu

    RăspundețiȘtergere