miercuri, 22 aprilie 2009

paste fericit

eu am sarbatorit pasterea...intorcanduma la scoala. aici pastele sa sarbatorit cu o saptamana inainte. dracu stie ce si cum sa intamplat, ca cum a venit cum a plecat si acuma iara injur cravata de la uniforma.

dar ce inseamna pastele? pentru fiecare are insemnari diferite. cai vacanta, sau ca se accepta apropouri la cadouri, oua rosii, miel, mancare buna/proasta, ca facem dunarea rachiu, fie. sau poate asteptam sarbatoarea ca sa avem subiect de ridicula pe bloguri, sa ne batem joc de oamenii religiosi. sau, opinia mea, oamenii asteapta sarbatoarea pentru ca e urmatoarea data din calendar in care rutina nu se aplica. iubim schimbarea, dar nu prea mult, si o sarbatoare de genul acesta reprezinta o iesire din rutina, dupa care putem sa ne intoarcem. caragiale a ziso cel mai bine: iubesc schimbarea, cu conditia ca totul sa ramana la fel.

vad ca anu asta trendul e sa zicem ca nu ne place sa pastem fericiti ca nu suntem vaci, miei, cai etc. personal as paste, da din pacate e cam seceta si iarba e proasta. sper ca zilele libere vau fost favorabile pt ca inapoi la zi de zi no sa va fie bine. daca nu ma credeti, incercati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu