duminică, 8 martie 2009

live now, love later

in ziua asta toata lumea alearga spunand oamenilor ca le sunt prieteni cei mai buni, inconjuranduse de saruturi si imbratisari dupa doua maxim trei intalniri. ne chinuim de atatea ocazii sa scriem pe hartie colorata bucatele de sentimentalism dedicate unor persoane pe care nu le cunoastem deloc. in consecinta toata lumea iubeste pe toata lumea si asadar cand cineva sincer spune altcuiva ca il/o iubeste, intentia este cumva pierduta in cuvinte.

dar ce este cu adevarat iubirea? atati oameni sunt atat de convinsi ca au iubire, atatia se arunca in vant pentru iubire, si mai multi oameni arunca cuvintele in vant la orice ocazie. dar cei mai multi sunt cei care isi petrec viata cautand iubire si in consecinta uita sa traiasca viata, si cel mai probabil lasa iubirea sa traiasca odata cu viata lor. fara ei.

fiind inept, si nemotivat sa incerc sa explic iubirea, un lucru fara de care ma pot lipsi, va recomand sa va traiti viata si sa nu va lasati batuti ca de vant, in stanga si in dreapta dupa alta noua iubire.

2 comentarii:

  1. mai ales de cand emoticon-urile si toate celelalte aberatii ale Messenger-ului(de orice fel) permit transmiterea iubrii atat de repede...
    omul se indragosteste in 2 timpi si 3 miscari in zilele noastre...si de fiecare data e iubire adevarata nu doar atractie fizica/carnala... iubire DOMNE!!! amor adevarat...pot spune doar atat:

    "Angel radios! de cand te-am vazut pentru prima oara, de intaiasi data, mi-am pierdut uzul ratiunii!!! Da sunt nebun!!!"

    pt cei ce nu stiu...Caragiale, O Noapte Furtunoasa: Rica Venturiano

    RăspundețiȘtergere
  2. yeah you see...the thing is..you CAN'T live without love..though i agree that people these days tend to "love" more than they live...

    RăspundețiȘtergere