duminică, 29 martie 2009

progres

dublu sau nimic

ma uitam la un serial si zice unu "just let them grow" si am pus pe hartie fraza si acuma o dezvolt sub degete.

si face mult sens. uitativa la situatia de azi, unde educatia pe care o primim e exact aceiasi pe care o primeam acu 10, 20, 30 de ani, si pe timpul comunismului. educatia capitalista e aceiasi cu singura exceptie ca spalatura pe creiere e diferita.
avem aceiasi concepte pe care le dam din mana in mana, generatie in generatie si ajungem sa fim cu absolut nimic diferiti de cei care au fost inaintea noastra. nu zic ca oamenii dinaintea noastra sunt ceva oribil, doar sunt mamele si tatii nostrii.
ce zic e altceva. avem nevoie de schimbare. si schimbarea este calitatea definitorie a omenirii, care trebuie doar sa o lasam sa infloreasca. in ziua de azi avem atatia tineri geniali. scriu, picteaza, canta.

daca vreti sa vedeti schimbarea nu va rugati la dumnezeu. daca sunteti religiosi am ceva pentru voi. domnu va dat lumea, aveti grija de ea. pentru toti daca vreti sa aveti grija de lume lasatii pe cei care inca au mintea libera sa sio creasca intrun mod nou, pentru ca modul vechi nea adus pana aici, dar vrem evolutie. eu vreau sa ies din lumea in care orice fac ma incadreaza intro statistica.

2 comentarii:

  1. hehe faine ganduri si idei ce le pui pe hartie(virtuala)...doar ca nu cred k vreodata un om de rand va fi altceva decat o cifra pt "imparati","regi","politiceni" sau "fuehreri" adica si tu cand te joci Rome : Total War sau orice joc de gen...intro lupta cand iti mor oameni vezi doar niste cifre...niste (274 kills) nu vezi popescu....mort, gigel...ranit, dak nu reusesti tu sa devi acel mare macher esti doar o cifra un numar un cod de bare

    stalin said it the best " moartea unui om e o tragedie...moartea a catorva mii...statistica"

    "geheim" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e vorba despre evolutie. e vorba despre inrobire. sistemul de acu 10,20,30 de ani a dat cele mai bune rezultate in scopul producerii de mentalitati de sclavi sociali pe banda. asta vor "mai marii nostri".

    RăspundețiȘtergere