sâmbătă, 7 martie 2009

parfum de femeie

"allah spune sa nu pui mana!!" - kanje, asupra conceptului unei relatii cu o musulmanca

trezinduma in dimineata asta descopar ca am musafiri, un prieten de-al lui fratemeu care canta la tobe. si in timpul tigarii de dimineata am ajuns si la subiectul femei, din care am tras tot felul de concluzii, in general cea ca daca vrei sa te agati cu o femeie kenyana tre sai cumperi bere. orice ai vorbii cu ea, pana la urma o kenyanca iti va cere sai iei bere.

acum ca miam scos asta de pe suflet, incerc sami pun gandul curent pe monitor, faptul ca cel mai subtil lucru deobicei are cea mai mare importanta.
si ma gasesc scriind despre parfumul unei femei, care dacal il simti destul sa iti fie cunoscut uiti de el. si totusi cand il simti din nou, dupa oricat timp iti aduce imediat aminte de acea femeie...e ca si cum toate amintirile care le ai despre ea sunt acoperite de acel parfum, ca de un cearsaf alb, sau de o ceata, pentru ca iti poti aduce aminte de evenimente si de conversatii, le poti poate si recrea in mintea ta, dar numai cand simti mirosul iti poti aduce minte exact cum si ce a fost.

detaliile conteaza, asa ca data viitoare cand iesiti pe usa, verificati ca detaliile sunt in regula, ca specificile sunt acolo, pentru ca oamenii ne plac pentru ce avem in comun, dar ii iubim pentru ce au doar ei.

4 comentarii:

  1. fain blog ai scotty;) asa e...stiu exact ce zici...parfumul nu il uiti niciodata...

    Dar cel mai groaznic e cand 2 femei/fete/etc la care tii au acelasi parfum... it just blows your mind...nu stii ce sa faci...si la cine sa te gandesti...pt ca iti incurca mintea...mai ceva decat vrun drog...

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi, si stiu ce zici de 2 parfumuri...dami droguri oricand. si voi afla cine a fost destul de darnic(a) sami comenteze?

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii ne plac pentru ce avem in comun dar ii iubim pentru ce au doar ei- dragut spus. :) “In order to be irreplaceable one must always be different.” Desi a spus-o Coco Chanel, clar nu se aplica doar in cadrul modei; un citat destul de "deschis".

    RăspundețiȘtergere
  4. The basic Female body comes with the following accessories: garter belt, panti-girdle, crinoline, camisole, bustle, brassiere, stomacher, chemise, virgin zone, spike heels, nose ring, veil, kid gloves, fishnet stockings, fichu, bandeau, Merry Widow, weepers, chokers, barrettes, bangles, beads, lorgnette, feather boa, basic black, compact, Lycra stretch one-piece with modesty panel, designer peignoir, flannel nightie, lace teddy, bed, head. ~Margaret Atwood

    Men enjoy being thought of as hunters, but are generally too lazy to hunt. Women, on the other hand, love to hunt, but would rather nobody knew it. ~Mignon McLaughlin, The Second Neurotic's Notebook, 1966


    If a girl looks swell when she meets you, who gives a damn if she's late? Nobody. ~J.D. Salinger, Catcher in the Rye

    Sure God created man before woman. But then you always make a rough draft before the final masterpiece. ~Author Unknown

    RăspundețiȘtergere