duminică, 29 martie 2009

recunoastere

dupa o seceta lunga de scris pe motiv de calculator futut ma intorc la tastatura (a altui calculator) sa mai disec inca un gand.

asa ca...

in ziua de azi toata lumea cere recunoastere. cine stie, poate ca se cerea tot timpul. dar fiindca traiesc azi cautand urmatorul maine sa vorbim de azi.
asadar, avand in vedere ca toti vrem recunoastere, lauda s.a.m.d. pentru ce facem cum se face ca putini fac ceva care merita asa ceva? cum se face ca vrem sa fim laudati pentru ca facem lucruri care ar trebui sa le facem?

am decazut ca o societate in asa hal ca ne miram cand cineva face ce ar trebui sa faca. am ajuns intro stare de coma, cum la fel ca la ala in coma te miri ca respira singur. la fel si ca omenire.
cum sa zici "doamne ce chestie, am fost platit la timp" sau sa te dai mare "tin la familia mea. la prieteni"
you're supposed to for christ's sake!!!

3 comentarii:

  1. ideea e ca(asa cum ai zis in post-ul de mai jos) fericirea nu se mai cumpara...si tot ce ne inconjoara de zice ca suntem urati,prosti,needucat,ca mirosim a transpiratie, ca ne e sete sau ca suntem oameni ai strazii fara carte de credit...asa ca ne refugiem in laudele altor persoane...adica te simti si tu bine cand printre toate injuraturile si jignirile primite mai zice unu " ba ai facut o treaba buna!" sau " frate bravo" sau pur si simplu " ma...asta a facut asta si ailalta"...

    (anonimu neamtz care scrie din germania acu:)) )

    RăspundețiȘtergere
  2. e vorba de egoism. normal ca te astepti sa fii laudat, doar numai tu existi in ochii celorlalti (not). mai mult gura de noi. de noi toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dap, e ca aia cu... "I take care of my family!" "And what do you want, a cookie?" :))

    RăspundețiȘtergere